- صفحه اصلی
- محصولات
- قطعات کمپرسور
- فروش قطعات کمپرسور باد در تهران
فروش قطعات کمپرسور باد در تهران
در بسیار از کمپرسور ها برای خنک کردن قسمت هواساز و یا خنک کردن هوای فشرده تولید شده به وسیله کمپرسور از آب و یا روغن استفاده می نمایند. هنگام تولید هوای فشرده به وسیله کمپرسور ممکن است بخار آب، ذرات روغن و یا ذرات معلق در هوای محیط بیرون وارد مخزن گردند و به بدنه مخزن آسیب جدی بزنند.
از این جهت استفاده از انواع میکرو فیلتر برای کمپرسور باد با اهمیت می باشد و در فواصل زمانی مشخص تعویض میگردند. میکرو فیلتر داری دو بخش است، که فیلتر بخش داخلی به صورت المنت می باشد و همچنین هوزینگ که همان پوسته میکرو فیلتر نام دارد می شود.
المنت فیلتر در داخل هوزینگ قرار می گیرد و وظیفه جداسازی روغن را بر عهده دارد. در زیر با انواع میکرو فیلتر برای کمپرسور باد آشنا می شویم:
میکرو فیلتر اولیه
میکرو فیلتر اولیه یکی از انواع میکرو فیلتر برای کمپرسور باد می باشد که ذرات معلق جامد نظیر گرد و غبار بسیار ریز که قطر آنها در حدود 1 میکرون است را جدا می کند و در خود نگه می دارد.
میکرو فیلتر ثانویه
بعد از اینکه هوای خروجی کمپرسور از میکرو فیلتر اولیه عبور کرد، ذرات ریز روغن که قطری تا 01/0 میکرون دارند را از هوای فشرده جدا می کند.
میکرو فیلتر کربن
نوع دیگری از انواع میکرو فیلتر برای کمپرسور باد که برای تصفیه هوای فشرده شده بکار برده می شود تا ذرات ریز هیدروکربنی فیلتر کند، میکرو فیلتر کربن نام دارد.
فیلتر میکرو بیولوژیکی
این فیلتر برای جداسازی کامل ذرات جامد و میکرو ارگانیسم ها در هوای فشرده خارج شده از کمپرسور مورد استفاده قرار می گیرد و این نوع فیلتر بیشتر برای مصارف دارویی، غذایی و …. بکار می رود.
همانطور که مشاهده فرمودید در بخش بالا با انواع میکرو فیلتر برای کمپرسور باد و همین طور نحوه عملکرد آنها آشنا شدیم، نکته ای که قابل تامل است این است که با توجه به شرایط محیطی، این فیلتر ها باید در مدت های زمانی مشخص تعویض گردند تا به سیستم هواساز و بخش های دیگر آسیبی وارد نگردد.
درایر تبریدی کمپرسور باد (Air Dryer)
برای جلوگیری از هر گونه آسیب و زنگ زدگی به تجهیزاتی که با هوای فشرده کار می کنند لازم است از درایر تبریدی کمپرسور باد بعد از کمپرسور استفاده گردد تا ذرات آب موجود در هوای فشرده را جدا کند و آسیبی به تجهیزات نرساند.
درایر تبریدی کمپرسور باد با فرایندی که دارد دمای هوای فشرده را تا 3 درجه کاهش می دهد و با پایین آمدن دمای هوا، هوای فشرده که قابلیت نگهداری رطوبت را در خودش ندارد، ذرات آب از هوا جدا می گردند و هوای عاری از آب به تجهیزات بعدی منتقل می گردد.
نکته ای که در مورد انتخاب درایر تبریدی کمپرسور باد (Air Dryer) باید دقت نماییم این است که مقدار ماکزیمم فشاری که درایر تبریدی باید داشته باشد از مقدار ماکزیمم فشار کمپرسور باید حتما بیشتر باشد در صورتی که به این نکته توجه نگردد و درایر با فشار کمتر نسبت به کمپرسور انتخاب شود، فشار خروجی از درایر نیز کمتر می شود و باید برای رسیدن به فشار مورد نظر، فشار کمپرسور را افزایش دهید که در گذر زمان هم باعث اختلال در کمپرسور می شود و هم هزینه برق زیادی را باید متقبل شد.